Hvem er vi?

Vår misjon

Bryggedans er en unik aktivitet som har evnen til å forene mennesker på tvers av ulike dansestiler, inkludert swing, salsa og folkedans. Våre arrangementer gir en plattform for dansere med forskjellige bakgrunner og preferanser til å komme sammen og dele sin lidenskap for musikk og bevegelse. 

Vårt repertoar inkluderer en rekke musikksjangre, fra tradisjonell folkemusikk til moderne rytmer, og dette gjør at alle kan finne noe de liker. Bryggedans er ikke bare en dans, det er en opplevelse av fellesskap, kultur og glede som bringer folk sammen på en unik måte.

Ekstraordinær opplevelse

I Bryggedansens verden er hvert skritt en reise, og hver dans er en ekstraordinær opplevelse.

Det er et rike der havets rytme og gleden ved bevegelse møtes og skaper uforglemmelige øyeblikk.

Enten du er en erfaren danser eller tar dine aller første steg, tilbyr Bryggedanse en unik og ekstraordinær vei til selvoppdagelse og kulturell utforskning.

Gjennom kunsten av Bryggedanse, inviterer vi deg til å omfavne det ekstraordinære i hvert skritt, finne inspirasjon i musikken og forenes med meddansere i feiringen av livet, arven og dansens skjønnhet.

Bli med oss når vi legger ut på denne ekstraordinære reisen gjennom Bryggedanse, der hver dans er en historie, og hver opplevelse er ekstraordinær.

Vår vardier

kjerneverdiene fungerer som grunnlagende for Bryggedans-samfunnets identitet, kultur og retning, og de veileder beslutninger og atferd som fremmer dansens glede og betydning.

Opplevelser i Bryggedans Kristiansand

Bli med oss når vi legger ut på denne ekstraordinære reisen gjennom Bryggedanse, der hver dans er en historie, og hver opplevelse er ekstraordinær.