aktiviter

Danse kvelder

September - Mai

Hver onsdag, bli med oss fra kl. 18:00 for danstrening, etterfulgt av dansing fra 19:00 til 21:00. Nyt en pause med deilig kaffe og frisk frukt. Inngangsbillett er kun kr 50 – en perfekt kveld i vente!

DanseHelger

Planlegg en uforglemmelig dansehelg! Fra fredag kveld til søndag ettermiddag, bli med på en helg fylt med dans, musikk og moro.

SommerDans

Juni - August

Hver torsdag bli med oss fra kl. 18:00 for danstrening, etterfulgt av sosial dansing fra 19:00 til 21:00. Ta gjerne med egen grillmat, for vi fyrer opp grillen! Nyt en pause med deilig kaffe og frisk frukt. Inngangsbillett er kun kr 50 

Danse Kalender

kommer snart

Andre Klubber

Vi styrker vårt dansemiljø gjennom spennende samarbeid med andre danseklubber, noe som beriker våre arrangementer med varierte stiler og nye vennskap.

Formålet er å skape et miljø for personer som ønsker å drive med dans som en sosial aktivitet kombinert med trim.

Norges triveligste festival startet i 2001, hvert år får vi besøk av rundt 15.000 gjester i uke 27.

Festivalen blir arrangert på den ærverdige Dyrskuplassen i Seljord, med markedstradisjoner helt tilbake til 1866 og et trofast publikum som som stadig vender tilbake til aktivitetene som blir arrangert her.

Alle er velkommen i et konkurranse fritt dansemiljø, hvor du kan komme alene eller med partner, hvor du fort finner deg til rette og får nye venner, for swingende

Bugg-Swing for alle består av en gruppe danseglade som setter ekstra stor pris på bugg som danseform.